Metāla failu skapis dokumentiem SHF-2A

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 11403
Produkta kods: metala-failu-skapis-dokumentiem-shf-2a

211.00€
274.00€
(Ar PVN: 255.31€)

Papildinformācija

Imagem Noma produktu grozam virs 500 eiro + PVN juridiskām personām ar izpirkuma tiesībām līdz 5 gadiem. Vairāk par GUMI Smart nomu uzzini šeit.

Visas cenas norādītas bez PVN 21%.

Specifikācija

A4 dokumentu glabāšanai:
Aizslēdzams ar atslēgu:
Atvilktnes: 2
Atvilktnes kravnesība: 30 kg
Augstums: 710 mm
Izturīgs pret koroziju, temperatūras maiņām, mitrumu:
Materiāls: Pulverkrāsots tērauds
Pieejams papildaprīkojums:
Slēdzene: Mehāniskā
Svars: 34 kg
Platums: 495 mm
Dziļums: 602 mm

Preces apraksts

Metāla failu skapis dokumentiem SHF-2A - ar divām aizslēdzamām atvilktnēm A4 formātam.

Skapji ir aprīkoti ar atvilktnēm ar glabāšanas sistēmu mapju pakarināšanai. Uzticamas teleskopiskās vadotnes ļauj pagarināt atvilktnes līdz pilnam dziļumam. Atvilktnes dizains ļauj uzglabāt A4 (atvilktnē vidēji 75 gab.). Papildus piekarināmajām mapēm, kartotēkas skapja atvilktne nodrošina iespēju uzstādīt papildu A5 un A6 formāta kastes darba burtnīcu, pasu, medicīnisko izziņu un citu dokumentu glabāšanai.

Uz katras atvilktnes fasādes ir novietots identifikatora rāmis, kas ļauj atzīmēt un sakārtot arhīvu pēc tēmas, alfabēta secībā, pēc vērtības pakāpes utt. Visi dokumentu skapji aprīkoti ar speciālu atvilktņu bloķēšanas sistēmu, kas pasargā skapi no apgāšanās, jo tiek bloķēta vienlaicīga sadaļu atvēršana. Skapis ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda ar biezumu 0,8mm un ir aprīkots ar mehānisku centrālo EURO-LOCK slēdzeni, kas aizsargā pret neautorizētas piekļuves dokumentiem. 

Metāla failu dokumentu skapis ir labākais risinājums biroja darbam - tie ir ergonomiski un ērti lietošanā, kā arī izturīgi pret dažāda veida bojājumiem, mitrumu, temperatūras maiņām. Dokumentu glabāšanai nav noteiktu prasību, taču uzņēmumi regulāri saskaras ar informācijas noplūdi un dokumentu mapju pazušanu. Problēma tiek atrisināta, aprīkojot ofisu ar specializētām biroju metāla mēbelēm. Metāla dokumentu kartotēkas failu skapis izmantojams arī citās darba telpās dažādu priekšmetu glabāšanai: darbnīcās, noliktavās, servisos, skolās, laboratorijās, kafejnīcās, ražotnēs vai arhīva telpās.


Pilna servisa nomas iespējas

Imagem

Piegāde

Saņem preces pie mums noliktavā Rīgā, Tīraines ielā 9A vai piegādāsim tās līdz tavām durvīm ar kurjeru.

Imagem   Imagem

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).

Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums