Apģērba žāvēšanas skapis SHSO-9

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 13151
Produkta kods: SHSO-9

1,191.00€
/ gab
(Ar PVN: 1,441.11€)

Papildinformācija

Imagem Noma produktu grozam virs 500 eiro + PVN juridiskām personām ar izpirkuma tiesībām līdz 5 gadiem. Vairāk par GUMI Smart nomu uzzini šeit.

Visas cenas norādītas bez PVN 21%.

Specifikācija

Augstums: 2400 mm
Gaisa cirkulācija: 230 m³/h
Maksimālā temperatūra: 60 °C
Plaukti: 4
Sildītāja jauda: 2000 W
Spriegums: 220-240 V
Svars: 83 kg
Ventilatora jauda: 29 W
Platums: 900 mm
Dziļums: 600 mm

Preces apraksts

Žāvēšanas skapis drēbju žāvēšanai ShSO-9 VR nodrošina ātru mitru apģērbu žāvēšanu slēgtā korpusā. 

Skapji parasti tiek uzstādīti sporta centros, avārijas dienestos, bērnudārzos un zemnieku saimniecībās, kur izmanto maināmos formas tērpus. Tas ir nepieciešams liela apjoma apģērbu žāvēšanai. Skapji nebojā drēbes un ātri sagatavo to lietošanai.

Žāvēšanas skapī tiek izmantota karstā gaisa plūsma, kas tiek virzīta korpusa iekšpusē. Režīmu iespējams iestatīt, izmantojot korpusā uzstādīto vadības paneli. Tas ļauj pielāgot žāvēšanu atkarībā no auduma veida. Efektīvai darbībai tiek nodrošināts savienojums ar ventilāciju. Lai saglabātu apģērba izskatu, drēbes var pakārt uz pleciem - bez locīšanas. Pateicoties tam, audums nav jātaisno vai jāgludina. 

Skapja durvis ir aprīkotas ar mehānisku slēdzeni, lai ierobežotu nevēlamu piekļuvi. Iekārtas korpuss ir izgatavots no metāla, kas palielina izturību pret slodzēm un priekšlaicīgu nodilumu. Skapja apakšējā daļā ir gumijas slānis, kas piemērots apavu uzglabāšanai. Lai aizsargātu metālu no korozijas, tas tiek pirmapstrādē krāsots ar pulverkrāsu. Tas nepieļauj rūsu, kas ir svarīgi, jo no mitra auduma var pilēt ūdens. Korpusa iekšpuses apakšā ir uzstādīta speciāla ūdens savākšanas tvertne.

Apģērbu žāvēšanas skapis ir izdevīgs pirkums organizācijām, kur pēc darba maiņas paliek slapji formas tērpi. Žāvēšana notiek ievērojami ātrāk nekā mājas apstākļos, tādējādi garantējot apģērba pilnīgu sausumu pirms nākamās lietošanas.


Pilna servisa nomas iespējas

Imagem

Piegāde

Saņem preces pie mums noliktavā Rīgā, Tīraines ielā 9A vai piegādāsim tās līdz tavām durvīm ar kurjeru.

Imagem   Imagem

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).

Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums