Mobilais darba galds/atvilktņu skapis uz riteņiem FU-17

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 12272
Produkta kods: FU-17

465.00€
/ gab
(Ar PVN: 562.65€)

Papildinformācija

Imagem Noma produktu grozam virs 500 eiro + PVN juridiskām personām ar izpirkuma tiesībām līdz 5 gadiem. Vairāk par GUMI Smart nomu uzzini šeit.

Visas cenas norādītas bez PVN 21%.

Specifikācija

Atvilktnes: 7
Augstums: 920 mm
Centrālā atslēga atvilktnēm:
Garums: 770 mm
Gumijas riteņi ar bloķēšanu ir izturīgi pret caurduršanu, ar lab:
Izturīgs pret koroziju:
Platums: 440 mm

Preces apraksts

Atslēdznieka un galdnieka uzdevumi prasa pārdomātu darba vietas organizāciju. Instrumentu ratiņi ir izturīgi un praktiski. Rūpnieciskās mēbeles izceļas ar mobilitāti un ietilpīgu dizainu. Tie ir paredzēti intensīvām slodzēm, tāpēc ir izgatavoti no uzticama metāla. Aprīkojums ir aprīkots ar riteņiem, tāpēc to ir viegli pārvietot iekštelpās. Produkts ir nepieciešams degvielas uzpildes stacijām, rūpnīcām, garāžām un darbnīcām. Tas ir paredzēts diagnostikas, elektrisko un palīginstrumentu kārtīgai uzglabāšanai. Sīkāk apskatīsim aprīkojuma īpašības.

Instrumentu ratiņiem ir korpusa dizains. Iekārtas funkcionalitāti paplašina atvilktnes. Pavisam tiek nodrošinātas 5 dažāda izmēra kastes. Ja vēlaties, ir iespējams mainīt konfigurāciju un sastāvdaļu skaitu. Mēbeles ir aprīkotas ar centrālo atslēgu, kas atrodas augšpusē. Tas bloķē ratiņus un ir atbildīgs par satura drošību. Ērtai skapja pārvietošanai tiek nodrošināts rokturis. Kustība tiek veikta ar riteņu palīdzību, kuru diametrs ir 100 mm.

augšējais vāks paplātes veidā ar eļļu un benzīnu izturīgu paklājiņu;
teleskopiskas vadotnes pilnīgai atvilktņu atvēršanai;
gumijoti riteņi ar aizbāzni.

Kastes raksturo optimāli izmēri. Tie ir piemēroti naktsmītņu izvietošanai ar dažādu ražotāju instrumentiem. Korpusa skapis ir izturīgs pret ātru nodilumu. Tas ir izgatavots no metāla, metinot. Materiāls ir iepriekš fosfatēts un pulverkrāsots. Produkts ir necaurlaidīgs pret koroziju, izturīgs pret mērenām mehāniskām, termiskām un ķīmiskām ietekmēm.


Pilna servisa nomas iespējas

Imagem

Piegāde

Saņem preces pie mums noliktavā Rīgā, Tīraines ielā 9A vai piegādāsim tās līdz tavām durvīm ar kurjeru.

Imagem   Imagem

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).

Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums