Nerūsējošā tērauda dubultā izlietne metināta (1200x600mm)

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 12491
Produkta kods: nerusejosa-terauda-dubulta-izlietne-metinata-1200x600mm

364.00€
(Ar PVN: 440.44€)

Papildinformācija

Imagem Noma produktu grozam virs 500 eiro + PVN juridiskām personām ar izpirkuma tiesībām līdz 5 gadiem. Vairāk par GUMI Smart nomu uzzini šeit.

Visas cenas norādītas bez PVN 21%.

Specifikācija

Augstas kvalitātes nerūsējošais tērauds:
Augsti higiēnas un sanitārie standarti:
Augstums: 850mm
Garums: 1200mm
Izturīgs pret temperatūras maiņām:
Var tikt izmantot jebkura inventāra vai produktu mazgāšanai:
Platums: 600mm

Preces apraksts

Nerūsējošā tērauda izlietnes pieejamas dažādos izmēros, iespējams izgatavot pēc pasūtījuma pēc konkrēta izmēra vai nepieciešamības. Nerūsējošais tērauds atbilst sanitārajiem un higiēnas standartiem. Tērauds nav pakļauts korozijai mitruma vai temperatūras izmaiņu ietekmē. Izlietne ir aprīkota ar caurumiem maisītājam un sifonam. Izlietnes apmale neļauj ūdenim nokļūt aiz rāmja, novēršot sēnīšu parādīšanos vai mitruma uzkrāšanos pie sienas.

Nerūsējošā tērauda izlietnes pieejamas dažādos izmēros, iespējams izgatavot pēc pasūtījuma pēc konkrēta izmēra vai nepieciešamības. 

Cena izlietnēm pēc pieprasījuma. 
Metinātas nerūsējošās izlietnes priekšrocības: 
      -Viengabala izlietne ir nerūsējošā tērauda konstrukcija, kas ietver izlietni un rāmi; 
      -Izmantota materiāla ar paaugstinātu nodilumizturību ražošanai; 

Nerūsējošais tērauds atbilst sanitārajiem un higiēnas standartiem. Tērauds nav pakļauts korozijai mitruma vai temperatūras izmaiņu ietekmē. Izlietne ir aprīkota ar caurumiem maisītājam un sifonam. Izlietnes apmale neļauj ūdenim nokļūt aiz rāmja, novēršot sēnīšu parādīšanos vai mitruma uzkrāšanos pie sienas. 

Nerūsējošā tērauda izlietnes pieejamas dažādos izmēros, iespējams izgatavot pēc pasūtījuma pēc konkrēta izmēra vai nepieciešamības. Cena izlietnēm pēc pieprasījuma. 

Metinātas nerūsējošās izlietnes priekšrocības: 
      -Viengabala izlietne izgatavota no nerūsējošā tērauda konstrukcijas, kas sevī ietver izlietni un rāmi; 
      -Izmantotais materiāls ir ar paaugstinātu nodilumizturību ražošanai; 

Nerūsējošais tērauds atbilst sanitārajiem un higiēnas standartiem. Tērauds nav pakļauts korozijai, mitruma vai temperatūras izmaiņu ietekmei. Izlietne ir aprīkota ar caurumiem ūdens krānu maisītājam un sifonam. Izlietnes apmale neļauj ūdenim nokļūt aiz rāmja, novēršot sēnīšu un pelējuma parādīšanos vai mitruma uzkrāšanos pie sienas. 
Nerūsējošais tērauds ir izturīgs materiāls, kas vienlaicīgi nodrošina augstu higiēnisko prasību ievērošanu, kas īpaši būtiski ir ar veselības aprūpi, ēdināšanu, HORECA vai medicīnu saistītās nozarēs. 
Svarīgs nosacījums ēdināšanas bloku, laboratoriju un līdzīgu nozaru darbībai ir droša sanitāri higiēniska vide. Lai izpildītu šīs prasības, tiek izmantotas specializētas mēbeles, kas ražotas no nerūsējošā tērauda. 
Nerūsējošā tērauda izlietnes ir viegli lietot un uzturēt. Virsma bez porām novērš baktēriju un netīrumu uzkrāšanos, padarot to viegli tīrāmu. Nerūsējošā tērauda virsma ir ērta ēdiena uzglabāšanai, laboratorijas pētījumiem un citām manipulācijām.


Pilna servisa nomas iespējas

Imagem

Piegāde

Saņem preces pie mums noliktavā Rīgā, Tīraines ielā 9A vai piegādāsim tās līdz tavām durvīm ar kurjeru.

Imagem   Imagem

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).

Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums