Grīdas flīzes GUMI-GRID04/ Gaiši zila

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 13322
Produkta kods: Gumi-Grid04-lblue

5.55€
/ gab
(Ar PVN: 6.72€)

Papildinformācija

Imagem Noma produktu grozam virs 500 eiro + PVN juridiskām personām ar izpirkuma tiesībām līdz 5 gadiem. Vairāk par GUMI Smart nomu uzzini šeit.

Visas cenas norādītas bez PVN 21%.

Specifikācija

Biezums: 18 mm
Garums: 400 mm
Materiāls: Polipropilēns
Platums: 400 mm

Preces apraksts

Gumi-Grid info

GUMI-GRID04 grīdas flīžu priekšrocības:

  • UV stabilizētas: GUMI-GRID04 flīzes ir izturīgas pret ultravioletā starojuma iedarbību, kas nozīmē, ka tās nezaudē krāsu un neizbalē tiešos saules staros. Tas padara tās ideāli piemērotas lietošanai ārpus telpām vai telpās ar lieliem logiem.
  • Uzstādīšana: ērta un vienkārša savstarpēja savienošana, nav nepieciešamas līmvielas vai specializēti instrumenti.  
  • Izturīgas pret eļļām, skābēm un ķīmiskajām vielām: pazīstamas ar izturību pret dažādiem apstākļiem, padarot tās par ideālu izvēli vidēs, kurās ir nosliece uz noplūdēm, traipiem un intensīvu kustību.
  • Izstrādāts, ņemot vērā rūpnieciskos standartus: tās spēj izturēt slodzi līdz 20 tonnām uz vienu flīzi un apgāšanās svaru līdz 75 tonnām. Tas padara tās ideāli piemērotas lietošanai darbnīcās, automašīnu tirdzniecības vietās, garāžās, sporta zālēs un citās vietās ar intensīvu slodzi.
  • Piemērotas transportlīdzekļu pacelšanai: Pateicoties izturīgai konstrukcijai, GUMI-GRID04 flīzes var izturēt slodzi no domkratiem un asu statīviem, padarot tās ideāli piemērotas automašīnu remonta un apkopes darbiem.
  • Plašs temperatūras diapazons: Flīzes ir izturīgas pret temperatūru no -40°C līdz +120°C, kas ļauj tām noturēt stingru kvalitāti un veikt izcilu sniegumu pat dažādos klimatiskos apstākļos.
  • Viegli kopjamas: Pateicoties flīžu materiālam, tās ir viegli tīrāmas un uzturējamas, jo noplūdes un traipus var ātri noslaucīt ar ziepēm un ūdeni.
  • Drošība: nodrošina lielisku saķeri, samazinot paslīdēšanas un kritiena risku garāžā.

GUMI-GRID04 flīzes pieejamas dažādās krāsās, kas ļauj klientiem pielāgot savu garāžas grīdu izskatu, lai tas atbilstu viņu vēlmēm un papildinātu to kopējo interjeru. Neatkarīgi no tā vai vēlaties klasisku, modernu vai industriālu dizainu - GUMI-GRID04 garāžas flīzes būs lielisks risinājums tieši tev!


Pilna servisa nomas iespējas

Imagem

Piegāde

Saņem preces pie mums noliktavā Rīgā, Tīraines ielā 9A vai piegādāsim tās līdz tavām durvīm ar kurjeru.

Imagem   Imagem

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).

Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums