Laboratorijas krēsls TU-LIP RING

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 12089
Produkta kods: laboratorijas-kresls-tu-lip-ring

387.00€
504.00€
(Ar PVN: 468.27€)

Papildinformācija

Imagem Noma produktu grozam virs 500 eiro + PVN juridiskām personām ar izpirkuma tiesībām līdz 5 gadiem. Vairāk par GUMI Smart nomu uzzini šeit.

Visas cenas norādītas bez PVN 21%.

Preces apraksts

Regulējams laboratorijas krēsls

Laboratorijas krēsls paredzēts lietošanai aptiekās, medicīnas iestādēs, laboratoriju telpās. Viegls un tajā pašā laikā stabils dizains iztur visas slodzes, kas rodas ikdienas lietošanas laikā. Laboratorijas darbi ir saistīti ar skābju, sāļu, sārmu vai organisko savienojumu reakcijām, kurām ir agresīva iedarbība uz materiāliem. Koka mēbeles ar mīkstiem pildījuma elementiem nav piemērotas šādiem apstākļiem. 
Laboratorijas krēsls izgatavots no ķīmiski izturīga poliuretāna, krēsls iztur agresīvu reaģentu iekļūšanu un parastās dezinfekcijas procedūras. Izturīgais krēsls: ir piemērots smagākiem cilvēkiem. Lietošanas ērtumu nodrošina sēdeklis, kas izgatavots no putu poliuretāna.
Laboratorijas krēsla dizains ietver: teleskopisko atbalsta kāju; bāze ar pieciem riteņu pāriem; atzveltne un sēdeklis, kas izgatavots no putu poliuretāna; skrūves atzveltnes un sēdekļa stāvokļa maiņai; metāla stieņa cilpa, kas savieno augšējo un apakšējo daļu. 
Atzveltnes un sēdekļa virsmai ir ergonomiska izliekta forma, un tajā ir reljefi taisnstūri, kas darbojas kā masāžas elementi. Teleskopiskā kāja regulē sēdekļa augstumu lietotāja augumam, riteņi uz stabilas pamatnes ļauj pārvietoties darba zonā.


Pilna servisa nomas iespējas

Imagem

Piegāde

Saņem preces pie mums noliktavā Rīgā, Tīraines ielā 9A vai piegādāsim tās līdz tavām durvīm ar kurjeru.

Imagem   Imagem

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).

Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums